Eigenwaarde Counselling Amsterdam

Voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Hulp bij angst, stress, verlies en onzekerheid.
06 41638814 info@eftamsterdam.nl

EigenWijsje: Ik leer ook van moeilijke dingen!

Vaak willen we alleen de ‪rooskleurige‬ kanten van het leven. In mijn praktijk hoor ik vaak: Waarom zijn sommige ‪mensen‬ zo ‪‎negatief‬? 

Jezelf zijn

Vroeger moest je je aanpassen want anders… want anders hoorde je er niet bij. Tegenwoordig moet je je juist niet aanpassen, moet je authentiek worden want anders… want anders hoor je er niet bij!

Ontaan van een klein trauma

Ik liep in het Amsterdamse bos heerlijk te wandelen. Voor mij wandelde een gezin: vader, moeder met 2 zoontjes van ongeveer 4 en 6 jaar. Ik hoorde het 4 jarig jongetje om eten vragen, (wat precies kon ik niet goed verstaan), de ouders liepen gewoon door en deden net alsof ze hem niet hoorden...

De 5 meest gemaakte denkfouten

De wereld is mooier en completer met jou, als jij jezelf laat zien wie je werkelijk bent!

EFT en Kattenallergie

Ik kan niet garanderen dat elke allergie 100% verdwijnt met EFT. Maar het valt altijd teproberen. Emotionele issues opruimen en vrede met de situatie sluiten kan immers nooitkwaad!

De zin van rouwverwerking

Artikel in Counselling Magazine aan de hand van de stelling: 'Rouwbegeleiding heeft geen zin. Mensen moeten toch zelf door het dal kruipen en het verdriet verwerken.'

Uit je comfortzone

Dit vind ik fantastisch! Een mooi voorbeeld, van het EigenWijsje: Ik durf het, ook al voel ik mij verlegen! Hij zingt heel graag, maar durfde niet. En dan wordt de pijn om het niet te doen veel groter dan de angst. En dan doet hij het, hij gaat ervoor.