Eigenwaarde Counselling Amsterdam

Voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Hulp bij angst, stress, verlies en onzekerheid.
06 41638814 info@eftcoaching.nl

WERKWIJZE 

Ik werk intuïtief met de nodige kennis verbonden.Ik stem mij af op jouw Eigen Wijsheid: jouw Weten en jouw Zijn. Dit betekent dat ik met een open houding naar jou en jouw probleem kijk zonder van te voren een vast stappenplan als standaardoplossing te hebben. 

Ik werk in principe vanuit het NU, de problemen waar je nu tegen aanloopt, om vanuit die informatie belemmerende overtuigingen, emoties, ervaringen bloot te leggen, zodat deze veranderd kunnen worden.

Alle antwoorden liggen in jou besloten. Ik help jou om deze te vinden en te vertalen naar jouw eigen wijsheid.

“Het beeld zit al in de steen, je hoeft het er alleen maar uit te bevrijden” (Michelangelo). 

"Geef mij de innerlijke rust om de dingen die ik niet kan veranderen te accepteren, de moed om de dingen die ik kan veranderen te veranderen, en de wijsheid om het verschil tussen beiden te zien”

De methodes die ik gebruik zijn afhankelijk van je hulpvraag en wat bij jou past. 


Gebruikte methodes:

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode om emotionele blokkades op te heffen en deze te vervangen door een positief gevoel. EFT is een emotionele acupressuur en behoort tot de energetische psychologie. Door licht te kloppen op een aantal meridiaanpunten, in het gezicht, worden onverwerkte emoties opgeheven. EFT is ook heel makkelijk om zelf te leren. Varianten op EFT zijn: FASTER EFT, EFT Matrix Reimprinting

Innerlijk kind-werk, schaduwwerk en/of traumabehandeling: Combinatie van: Matrix reimprinting (Karl Dawson), EFT (Gary Craig) en Completion Proces (Teal Swan) 

The Work (Byron Katie)

RET (Rationele Emotieve Theorie) is een methode om irrationele overtuigingen, die schuilgaan achter foutieve waarnemingen en interpretaties op te sporen en te veranderen. RET behoort tot de cognitieve therapie. Met een aantal vragen worden gedachten uitgedaagd en omgevormd tot nieuwe helpende gedachten.

EigenWijsjes coachingkaartjes voor een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en een gezond eigenwaarde

Astrologie Je horoscoop neem ik mee als achtergrondinformatie in je hulpvraag. Indien zinvol geef ik toelichting vanuit je geboorte horoscoop.