Eigenwaarde Counselling Amsterdam

Voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Hulp bij angst, stress, verlies en onzekerheid.
06 41638814 info@eftcoaching.nl

Basis EFT Workshop I en II

Wist je dat 50 tot 75% van alle klachten veroorzaakt worden door stress?

BASIS I: 1 daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT. Je leert hoe je stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier. Deze workshop is los te volgen.

BASIS II: 2-daagse basis EFT workshop: In deze 2-daagse workshop leer je hoe je EFT effectief kan toepassen op recente en oude emotionele gebeurtenissen. Je leert hoe je kernovertuigingen en negatieve imprinten kan opsporen, dit is de heilige graal van EFT! Je leert verschillende technieken. 
Voorwaarde is dat je de basis van EFT (zoals in de 1 daagste workshop) helemaal kent en beheerst.Tijdens de gehele 2-daagse training krijg je persoonlijke begeleiding van mij. Je werkt zelfstandig aan je eigen (persoonlijke en/of professionele) leerdoel(en) die wij samen vooraf bespreken.

In de basis training EFT leer je de interventietechniek EFT gebruiken. De basis EFT training en workshop is zowel geschikt als basis voor professionals als voor particulieren. Ook als je al EFT kennis hebt is deze basistraining een hele goede opfrisser. Je leert hoe je EFT kan gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en voor eenvoudige problemen bij jezelf en anderen. 

EFT is een eenvoudige en efficiënte techniek. Je leert hoe je EFT met de juiste kennis succesvol kunt toepassen op allerlei problemen.

 • angsten
 • stress, spanningen en blokkades
 • onverwerkte emoties
 • lichamelijke klachten/pijnen

Gratis intake, email-ondersteuning en nagesprek bij de 2-daagse training

Van te voren word een intake van een half uur ter kennismaking gedaan. (via telefoon of skype) In dit gratis intake-gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw leerdoelen en wensen. Ook is er ruimte voor allerlei vragen. Tijdens en na de EFT training krijg je indien gewenst email ondersteuning. Een maand na de EFT training vindt er nog een nagesprek plaats.

Heb je interesse in de basis EFT training of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.  

Voor wie
De EFT training is voor iedereen. Voor coaches, trainers, therapeuten, onderwijzers, verpleegsters, voor alle vaders en moeders, voor alle werkende of thuiszittende mannen en vrouwen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig, deze basistraining is voor iedereen. Als je als hulpverlener werkzaam bent is EFT een zeer effectieve toegevoegde tool die je in je werk kan combineren met je eigen expertise. EFT is zeer goed te combineren met andere therapiëen en coachingsvormen. Je kan voor deze training PE punten aanvragen bij jouw beroepsvereniging. 

"Sinds ik in aanraking ben gekomen met EFT en ook de training (EFT basis I en II) ben gaan volgen, heeft het mijn leven enorm verrijkt. Ik pas de klopsessies op mezelf toe en merk telkens weer dat ik me beter in mijn vel voel. Het effect is veel groter en sneller dan bij andere therapieën. Doordat de training een combinatie is van een theoretische/psychologische achtergrond en het daarnaast ook zelf en met elkaar toe te passen, maakt het voor mij een zeer bijzondere ervaring. Ik raad het ook iedereen aan." Sylvia Beer

"Veel interessante stof over het menselijk lichaam en onze (kern)overtuigingen als mens. Een training die geschikt is voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling." Susanne

"Ik vond het een enorme ervaring, zowel om het zelf in de praktijk toe te passen als om het als instrument in te zetten bij mijn eigen ontwikkeling." Petra Ipenburg

Kosten
Basis I
: 75,- (excl  btw, inclusief thee, koffie, lekkere hapjes en syllabus), lunch zelf meenemen. 
Basis II: kosten 195,- (excl  btw, inclusief: skype sessie, email-ondersteuning, nagesprek, thee, koffie, lekkere hapjes en syllabus), lunch zelf meenemen. 

Naast de theorie is het belangrijk dat je zelf veel oefent, zodat je naast kennis en inzichten ook de persoonlijke EFT-ervaring opdoet.

Minimaal 3 en maximaal 6 personen, waardoor persoonlijke aandacht en begeleiding altijd centraal blijft staan.

"Je kunt wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden!"

Plaats: Paramaribostraat 66-I, 1058 VM Amsterdam 
Tijd:    11:00 tot 17:00

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting

Data EFT Training

Basis I: 1-daagse cursus
maandag 9 oktober

Kijk ook voor:
Privé training op maat
EFT thuis toepassen (online)

Plaats: Paramaribostraat 66-I,
1058 VM Amsterdam 

Tijd:    10:00 tot 16:00/16:30

Lo is een ontzettend ontwapende en hartelijk gastvrouw. Ze heeft het vermogen om iedereen op haar enthousiaste en aanstekelijke manier te begeleiden.

De basis EFT training (basis I en II) heeft me heel veel gebracht. De kennis wordt op een heldere en duidelijke manier aangeboden, maar er bestaat tevens de flexibiliteit voor suggesties, vragen en spontane klopsessies.

Ik heb veel praktische tips en vaardigheden geleerd, precies waarom ik me heb opgegeven. Het werken in een groep vormde een extra stimulans, want je leert niet alleen veel van Lo maar ook van elkaar. Lo geeft je daar ook de ruimte toe. Heerlijk.

Ik denk dat iedereen iets aan EFT kan hebben om te gebruiken in je leven en ik vind dat Lo het heel goed kan overbrengen en je ook de vrijheid geeft om zelf een invulling te geven aan de geleerde vaardigheden.

Ik kan deze basis EFT I en II aan iedereen aanraden die op zoek is naar een vaardigheid die je ZELF de rest van je leven kunt inzetten.
Leerdoelen basis EFT training:

Hoe pas je EFT toe op een veilige manier? Hoe ga je om met alledaagse spanningen? Hoe weet je als je vanuit je verleden gertiggerd wordt? Wat moet je doen als de emoties te heftig worden? Hoe accepteer je jezelf?
Waarom klop je op het negatieve? 

Je leert de klassieke EFT (Golden Standard EFT volgens Gary Craig) aangevuld met mijn holistische-spirituele benadering en ervaringen, uiteraard ben je vrij om jouw eigen weg hierin te kiezen. 

1daagse EFT Basis  workshop

 • Wat is EFT en wat is het niet
 • Verschillend vormen van EFT
 • Geschiedenis van EFT en stand van zaken nu
 • Voor wie is EFT geschikt en voor welke hulpvragen
 • Fundamentele bouwstenen van EFT
 • EFT basisprotocol
 • Problemen, emoties, stress begrijpen
 • Toepassen van de noodprocedure
 • Vrede met jezelf procedure
 • Oefeningen

2daagse EFT workshop

eerste dag

 • Opsporen van kernovertuigingen
 • Verschillende EFT Technieken
 • Effecten van EFT
 • EFT bij kinderen en dieren
 • EFT toepassen op eenvoudige problemen bij anderen
 • Surrogaat Kloppen
 • Perceptie en Waarheid
 • Oefeningen

tweede dag

 • EFT bij lichamelijke klachten en ziekte symsptomen
 • EFT en affirmaties en de Wet van Aantrekkingskracht
 • Verschillende EFT Technieken
 • EFT en het brein
 • Waarom we problemen hebben
 • Hoe EFT thuis toe te passen
 • Oefeningen
 • Certificaat uitdeling

De 3-daagse basis(I en II) EFT training is een zeer gedegen training en staat gelijk aan de klassieke EFT (level 1 en 2a), aangevuld met mijn verzamelde kennis, eigen wijsheid, inzicht en ervaringen.

De gevorderde EFT training staat gelijk aan de klassieke EFT level 2b en 3)

Door het leren kennen en toepassen van EFT krijg je goud in handen, deze tool zou iedereen moeten hebben!

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt! Voor bedrijfstrainingen of trainingen op maat, neem contact met mij op. Trainingen en workshops op locatie kan ook, en/of met aangepaste thema's, bv stress, burn-out, omgaan met veranderingen, omgaan met moeilijke situaties.