Eigenwaarde Counselling Amsterdam

Voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Hulp bij angst, stress, verlies en onzekerheid.
06 41638814 info@eftcoaching.nl

Maandag EigenWijsjes dag!

Elke Maandag is het EigenWijsjesdag! Kies jouw EigenWijsje voor deze week als leidraad, thema, bewustwording, verdieping of gewoon omdat het leuk is. 

Ongeacht hoe vorige week was, wat je er wel of niet mee hebt gedaan, je krijgt altijd weer nieuwe week! Nieuwe week, nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen en nieuwe ervaringen. Laat je hierbij verrassen en/of inspireren door een EigenWijsje. Schrijf deze krachtige zin op bijvoorbeeld in je agenda zodat je je eigen wijze (d)raad kan volgen of leg je kaartje op een zichtbare plek neer. 

Hoe werkt het?
Vul een getal in tussen de 1 en 52 en druk dan op verzenden. Het EigenWijsje wat er dan verschijnt, is dan jouw EigenWijsje voor deze week.


Leuk als je jouw EigenWijsje op social media wilt delen.

Have Fun! Leef vanuit je Eigen Wijsheid, goede week voor jullie!


Coaching
Heb je behoefte aan coaching of counselling? Neem gerust contact op.


Sta even stil en bedenk waarvoor je een kaartje wilt trekken voor deze week. Voer een getal (1 tot en met 52) in en laat de rest aan de EigenWijsjes over.

oeps

Dit programma is gemaakt door Quendoline Jansen, quendoline.jansen @ gmail . com

Luister naar jezelf en hoor anderen (eventueel) aan

Hoe graag zou je wel niet willen dat een ander jouw probleem oplost dmv een healing, kruiden, voeding, pilletjes, of een boodschap op een kaartje. Eerlijk is eerlijk, ook ik zou dit soms heeeeel graag willen. Toch moeten we dit ALLEEN doen, anderen kunnen ons wel aanreikingen geven, maar wijzelf moeten het werk doen, door te gaan luisteren naar onszelf. Door te gaan voelen en ervaren wat erbinnen in ons speelt, door gebruik te maken van onze eigen wijsheid, en van ons lichaamswijsheid. ALLE ANTWOORDEN zitten al in ons. Michelangelo zei: 'Ik zag een engel in het marmer en houwde tot ik hem bevrijdde'. Prachtig natuurlijk en die houwer zijn wezelf! Een ander kan je er wel bij begeleiden, als degene zelf al het pad aan het lopen is, anders ziet de ander alleen zichzelf en niet jou ;-)


Maandag EigenWijsjesdag: Laat jouw EigenWijsje jou in jouw proces ondersteunen op geheel eigen wijze. Leuke week voor jullie, maak er weer iets moois van.


Groetjes Lo

Vragen voor je EigenWijsje van de week:

1. Wat ging er goed?

2.Wat vond ik moeilijk? 

3. Wat heb ik geleerd?

4. Hoe kan ik dit toepassen?

Fijne week allemaal, maak er weer iets leuks van!


eft-online.nl/product/eft-handleiding/Gratis EFT Handleiding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van EigenWaarde en EFT Coaching 
en je ontvangt de gratis EFT handleiding.


Wil je zelf EFT leren? Zowel voor professionals als voor particulieren, kijk voor meer informatie over de 3-daagste training of bezoek elke eerste maandag van de maand de mini workshop EFT